Fullservice food, drinks & material

Onbezorgd feestvieren

Bij de organisatie van evenementen, festivals, buurt-, dorp-, wijkfeesten kunnen wij veel voor u betekenen. Wij geven ondersteuning in terreinindeling en vergunningsaanvraag. Maken samen met u een logistiekdraaiboek waarin zaken staan omschreven tent op- en afbouw, aanvoer grote materialen als bouwhekken, kachels, stroom- en toiletvoorzieningen. Indien u er voor kiest om food en drank zelf te verzorgen, dan bouwen wij met de juiste tools een bar of foodcorner waar van uit u efficiënt uw gasten kunt bedienen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen dat wij drank- en foodcatering verzorgen, zodat u onbezorgd kunt feesten.

Bedrijf en particulier

Een feestje begint vaak met een idee, maar dan komen de vragen; welke materialen en horecabenodigdheden zijn er benodigd? Hoeveel ruimte moet er vrij gemaakt worden? Wat zijn de kosten? Welke hoeveelheid eten, hapjes en drinken? Bij ons krijgt u onder één dak van één aanspreekpunt antwoord op al uw vragen. Geen locatie of wensenlijst is ons te gek, van opening tot huwelijksfeest wij hebben de juiste materialen en expertise om er een succes van te maken.

Unieke totaalleverancier en dienstverlener

Fullservice food, drinks & material is een samenwerkingsverband tussen Haven Evenementen service, specialist in evenementen-  en partymaterialen en MobiFood. Door intensief samen te werken zijn wij een unieke totaalleverancier en dienstverlener.

Totaal_concept_Haven_MobiFood_symbool

Interesse in onze service en diensten? Wij komen graag met u in contact, om in een gesprek onze mogelijkheden toe te lichten.