Smart Foodunit

Unieke multifunctionele keukenunit, inzetbaar voor vele food en catering doeleinden.

Smart Foodunit wind en waterdicht gekoppeld aan aluhal tent
Smart Foodunit wind en waterdicht gekoppeld aan aluhal tent

De “Smart Food Unit” is een slimme multifunctionele verplaatsbare keukenunit welke met vele mogelijkheden. Enkele voorbeelden; als openkeuken bij live cooking op bedrijf- en huwelijksfeesten en partijen. Als verkoopunit op dorpsfeesten, jaarmarkten en evenementen. Als tijdelijke keuken voor bijvoorbeeld restaurant waar bij eigen keuken groot onderhoud of vervanging plaats vindt.

Op elke locatie wordt het mogelijk om live à la carte te koken.

Bij event-catering worden andere eisen gesteld aan de keukenapparatuur, als bij een keuken welke gebruikt wordt als pop-up restaurant. Doordat de keukenunit smart is gemaakt is deze snel en eenvoudig om te bouwen tot verkooppunt voor snacks, (belegde)broodjes, pizzapunten enz. Het unieke aan het concept is dat alle keukenapparatuur op wielen staat en geen vaste plaats heeft. De opdrachtgever of (chef)kok kan de keukenunit  inrichten met apparatuur waar behoefte naar is, gepositioneerd op door hem of haar aangegeven plaats.

 Open keuken versterkt de beleving  

Met de aansluit set kan de gekoppeld worden tegen elke gangbare aluhal tent. Hierdoor ontstaat een gelijkvloerse, wind en waterdichte overgang van tent naar keuken. Bij bedrijfsfeesten kan de unit op de zelfde wijze voor overheaddeuren worden geplaatst.  Hier door ontstaat een open keuken,  waar gasten een kijkje kunnen nemen in de keuken waar de gerechten vers worden bereid.