Garderobe, food en toiletten onder één dak

Kou, regen en harde wind geeft afbreukrisico op uw evenement!

Maak het uw gasten comfortabel, alle voorzieningen verwarmd onder één dak! U als organisatie heeft het gemak er van dat alles droog en warm kunt opbouwen en afbreken. De gemiddelde besteding per persoon zal hoger zijn dan ‘open air’ oplossingen. Dit unieke concept is een samenwerking tussen Haven Evenementen service en MobiFood -Rent. Naast dat wij het gedeeltelijke of geheel voor u kunnen exploiteren is er ook de mogelijkheid om het complete concept te huren. Wij verzorgen de complete opbouw zodat het ‘draai klaar’ wordt opgeleverd volgens uw wensen! U hoeft in principe alleen de kassa maar mee te nemen…

  • Luxe wc unit; voorzien van 12 toiletten, mindervalide toilet en wastafels
  • Garderobe; professionele uitgifte, RVS kapstokken met bijbehorende nummering
  • Smart Foodunit; wind en waterdicht gekoppeld aan aluhal-tent, met verschillende keukenapparatuur in te richten (afhankelijk van de wensenpakket), 4 volwaardige verkoopplekken met kassa, digitale prijzenlijsten.
  • Verwarming met indirect gestookte heater(s) voorzien van uitblaaskasten
  • Compleet is bij ons echt compleet en wij vergeten de verlichting, brandblussers, nooduitgang bordjes, plaskruisen dan ook niet!
  • Tent is verder eventueel uit te breiden met aparte rookruimte

Wij komen graag bij uw langs om de mogelijkheden toe te lichten en uw wensen op papier te zetten. Na de hand van het gesprek maken wij vrijblijvend een projecttekening met een uitgebreide offerte.