Geplaatst op

Top drukte? Zonder stress in de keuken!

Nieuw in het assortiment van MobiRent; een warmhoudwagen waar maar liefst 16 gastronormbakken passen van 65 mm diep (inhoud 9 liter per stuk). Maak de gerechten gereed, ruim voordat u deze uitserveert aan uw gasten. De speciale ringverwarming zorgt er voor dat de gerechten warm, smakelijk en met minimale kwaliteitsverlies kunt bewaren.  Ideaal voor de drukke dagen, producten kunnen ruim voor de piekdrukte klaargemaakt worden. Zodat niet hoeft misgrijpen er altijd een werkvoorraad voor handen is!

Klik hier voor meer informatie in onze verhuurshop  

Geplaatst op 5.740 Reacties

Ons eigen feestje… de MobiRent / MobiFood website is online!

Met gepaste trots is de MobiRent / MobiFood website online gezet. Op site is  informatie te vinden; wie we zijn en wat we doen.MobiFood_MobiRent

Binnenkort een feest of evenement?  kijk dan gerust eens rond op onze website, met één van onze concepten kunnen wellicht is voor u betekenen. In de uitgebreide verhuurshop zijn professionele horeca benodigdheden te vinden. Niet gevonden wat uw zocht in de verhuurshop? Neem contact met ons op, we plaatsen elke dag nog nieuwe items.

 

 

Geplaatst op 14.218 Reacties

Nieuw in het assortiment! Fiësta gas barbecue / grill

Grote bakplaat / barbecue, uitstekend geschikt voor het bereiden van hamburgers, shoarma, gyros, paella en andere gemengde gerechten die zich goed laten bereiden op braderieën/ markten en grote partijen.

Deze gasbarbecue leent zich ook prima als extra apparaat naast andere barbecues om bijvoorbeeld aardappels of groentegarnituren mee te bereiden.

Bij ons te huur  in twee formaten: ø 600 en ø 800 mm

 

ACTIE: tijdens de actieperiode maken wij na gebruik de paella pan gratis schoon!

(u mag de pan kosteloos vuil retour brengen)  

 

20150823_184531  20150823_184528 Fiesta_800_bakplaat